Far out - zzZ


...Oss emellan, sova, det borde jag göra... men, det får andra göra.
Två ipren, två groggar från Äppelröret, tre grillade med bröd, en dusch, ett avsnitt entourage och sedan rullar jag ner stad.

Far out -

...Pär Olva Lindh, död 05.45 29/5 2010 - Återuppståndelse 21.26 (cirka nu).
Jag vet inte riktigt men närmare döden än just denna morgonen har jag nog aldrig varit.
minns inte riktigt hur jag tog mig hemifrån och till gruvan? vi stack till Söder och svingade några bägare på jojo med 3-iple och hans gubbar. Sedan skulle vi kuska in till stan och härja men la ner i tid och stack hem och fick två timmars sömn innan döden inträffade som jag nyss snackade om.
...Nu har jag ändå sovit några h men ligger ändå inne med en magisk huvudvärk, men gnälla över sånt skit får andra göra..... Så ringer Fejen och vi är på gång igen, fan vad kul vi ska fixa i kväll.
Here comes the vain again....


Far out -

..En rättelse, burgarna kostade inte 30 utan helt sjuka 20 bagare som man bara la i en burk bredvid burgarsnubbarna, enligt mig - världsklass.
jag åt 4 stycken under mina 13 timmar nere i gruvan, fram åt 16 tiden somnade jag flera ggr och spolade fejset med isvatten några ggr för att hålla lågan...
Tog 3 minuter för mig att decka hemma och vaknade någon timme senare av att Fejen ringer och surrar om att det är i kväll det gäller och kör den där hiskeligt svåra "alla kommer vara där" övertalningen, vad fan skulle jag göra? började lyssna på Tough alliance (1981) och kände mer och mer att jag vet om att jag börjar firma 7 i morgon, jag vet om att det kommer göra ont, jag vet om att det kommer kosta, men musiken är så jävulens bra... fan!
...nu sitter jag här, två gingergroggar senare, Fejen är hos sin bror och enligt utsago dricker han whiskey och äter sina förbannade kladdkakor, jag kan inte lämna han i sticket...
...Och oss emellan, sova - det får andra göra...

Thanks for reading - have a good one!

Far out - Jag har inte riktigt tänkt men jag talar ut

...Nu är det lunch, och som den multiman jag är så sticker man till bibloteket och surfar, fyfan vad lök. Jag noterade att dem hade dunkat upp en mobil hamburgegrill lite sådär strategiskt placerad utanför firman där burgarna tydligen kostar 30 bagis, jag tar två på vägen hem.
Det senaste från Renässanssoffan är följande, i Söndags varvade jag och Fejen Silent Hill, det krävs alltså två gubbar för uppgiften och det går till så att jag står för dosan i nävarna och fejen sitter bredvid med papper/penna och analyserar och räknar på dem olika chifferena som man måste komma runt, man kan säga att jag har kraften och Fejen står för hjärnan.
I övrigt händer följande från Renässansen, jag spelar tv spel, äter mat, facenördar och läser aftonbladet på nätet, Fejens huvudsyssla är att spela FM, dricka kaffe, äta småkakor och då främst den nya helveteskakan ballerina kladdkaka samt läser Aftonbladet rent fysiologiskt.
I övrigt slår vi varandra på axlarna, sjunger kryptiska sånger i form av att sätta in egna ord i texter, svarar med ett tyst försynt n-e-j när den ene ställer en seriös fråga, ser film, dricker te och försöker på ett seriöst vis kalkylera över hur vi ska bli svinrik på spel, jo det går, just de, vi äter Delipizza också.
...Läste en bra insändare i Metro i dag ang alla som grinar ut över att folk tydligen kan se deras otroligt menlösa facebookstatus via google, människor är så in i helvete tattiga, först ska bekräftelsebehovet ut i luften, "Nöööö", fast samma personer verkligen vill att man ska ge fan i deras liv haha, det gör jag också, ger fan i deras liv alltså, du är fan inte unik för att du har facebook, du är en lök, lev med det eller lägg ner. I fucking hate facebook.
...Burgare för 30 tydligen, jag välter två, varför inte?

Thanks for reading - have a good one

Far out - One summer evening drunk to hell


Det är det här jag menar, helt jävla odödlig... jag älskar musiken, jag älskar
Macgovan, riktiga legender dör aldrig.
And I thought about a pair of brown eyes
That waited once for me....

Thanks for reading - have a good one!

Far out -

Jag antar att inga mindre bra gärningar går förbi en ostraffat... det verkar inte bli så nu heller... , det spelar ingen roll vad man gör eller om det barkar snett - det ända som gäller är att komma upp hel och ren på andra sidan.....
Örrk, måste sova på riktigt...


Far out - Here comes the vain


...Fan så tung dag i dag, knega är inget för mig, thats is, ändå kör man, all in, 6 dagar i veckan, ja, vafan ska jag göra då? you know how it is, you gotta make a livin.. roligt att man just nu är mer eller mindre tvingad att försaka fotbollen som är det roligaste man vet för att i stället sitta och förklara för alla imbisilla fån som inte fattar hur man använder ett chip på sitt betalkort eller som tycker att det är fint att snacka vin, och vill imponera med vin, jag fattar det inte, jag kan inte förstå det, för mig är det obegripligt hur man kan vara intresserad av att dricka? jag dricker för att bli full, det är min anledning, jag skiter i alla människor i världens intresse för vin och öl, det är för mig en gåta hur det kan vara en stor del av ens liv, och ändå står jag mitt upp i skiten, work is shit, thats for sure...
...Den här bilden är från i går, hemma hos brorsan i Ulvsunda, vi grillade kött, majs och lite svamp, skönt att få vara människa för en stund igen.
...kom hem vid 1 och fick någon timmes sömn, vaknade upp helt apatisk efter att ha haft en sådan fight med sin egen arm som somnat under kroppen, somnade om och kom 40 min sent till gruvan.
...Jag vill inte vara bitter, det är fan inte jag och alla vet om det.
I morgon är det Söndag och easy street, ingen kan komma åt en, jag och blomman är bulletproof..

Thanks for reading - have a good one

Far out - Santiago Bernabeu


...Det är lite som julafton just nu hemma på Soltorpsvägen. Uppladdning med en timmeslång promenix ut med strandstråket och golflandet Mörby.
...En kvart till sändning och blomman steker hemmagjorda burgers för brinnande, alla tror att Inter ska vinna fast arga Robert har ju iof skjutit sönder halva europa hittils så kanske att Tyskland får höja ändå... god knows?
..."-Jag gör allt för att vinna den där jävla champions" ...

Thanks for reading - have a good (the special) one.

Far out - One love


...Kåmark, Lundh , Hussfelt och Ekwall, en perfekt komponerad panel, fotbollskanalen europa är min drog, thats it. Jag är inte mycket av ett fan egentligen, jag älskar fotboll, jag älskar Sevilla, jag älskar Manchester United, jag älskar Real Madrid på ett vis, jag älskar Zlatan på ett annat, jag älskar Gonzalo higuain, jag älskar Anders Svensson för att han är så jävla bra, jag älskar Allsvenskan, jag älskar Leeds, jag älskar Champions Laegue, jag älskar Jesus Navas, jag älskar Negredo fast han alltid är utvisad (ibland hatar jag honom), jag älskar Diego Forlan, jag älskar Zlatan igen, jag älskar Christiano Ronaldo för att han är precis lika bäst i världen som Messi som jag också älskar, jag älskar Mata-Silva-Villa, jag älskar att det snart är VM, jag älskar Maradona fast han är knäpp, jag älskar Erik Niva, jag älskar Tobias Grahn jag älskar Gareth Kush, jag älskar Wayne Rooney, Jag älskar Ashley coles fd hustru, jag älskar Bollnäs GIF, jag älskar SävstaÅs, jag älskar Vikingavallen och närmast mitt hjärta Vallsta IF.

...Det finns bara en religion.


Far out - Det är Robin Hood jag inte vill ha

...I går efter jobbet stack jag och brorsan på premiär av Rodin Hood och herre vid min skapare vilken helt otroligt dålig nyversion det bjöds på. Någonstans hade man ändå fattat att Costner aldrig behöver känna sig hotat av den ständigt läkerolknaprande Russel Crowe (varför så hes röst?) men det här va något i hästmotorväg. 
Redan från starten kändes det löjligt och hafsigt, han sköt ju fan inte ens pilbåge på rätt sätt och när hon Marion spyde upp ännu storartad oneliner (This is for you Walter) kändes det som jag svalt en för stor bit hårdbröd och man vill bara ut ur salongen och bort. För att knyta grisen i påsen så kan man säga att det va som att se Braveheart där man bytt ut Wallace mot Nalle puh, Skottland mot Legoland och i stället för en snabb häst ett par sockerplast.
They may take my life, but they'll never take my Robin Hood.
 

Far out -

" ...-Vet du vad jag är trött på? Att behöva vända på varenda nickel... "  / Lloyd 

Far out - And no matter what I say say or do


...Sick dag inne på kneget i går, 14 timmars guldhackande nere i den djupaste gruvan och efter det att man fått en glimt av sommarschemat känner jag att fan, man stannar upp och inser att jag ska sitta tiden ut med vetskapen om att en dag kommer det vända, en dag - easy street.
jaha, seize the day som man säger, va sugen på att sticka till Söderstadion och se bajen fast eftersom det blir derby på Råsunda i morgon med brorsan och Jacobo (ett läge - blåköret) så körde jag och bror ett topptips istället och ser matchen hemma.
Jag undrar just vart analytikern tagit vägen, tänkte lägga upp ett förslag om tacos och ett par matcher från renässansssoffan och efter det döda Lördagsnatten med första säsongen av californication, entourage eller så, det känner jag för.
Nä slutligen, till alla skelett och dödingar, till alla haters där ute, det finns bara en Zlatan Ibra, för mig är du det närmaste gud man kan komma, det skulle vara magiskt om du tystade ett par idioter i kväll på El Madrigal.
Thanks for reading - have a good one .


Far out - En sång


... för dig som alltid springer mot tiden, som kämpar på ditt kneg men aldrig hinner leva livet...