Far out - Hjärtinfarkter och Paranoia, Jag tog paus, åkte hem och läste king


Fuck dig och dina pengar, Svenne. Jag är ej till salu.
07.58,
stämplade in, 09.16 och jag lägger ner det, jag orkade inte knega mera dagar i sträck, någonstans hör jag Petters textradda "få en stroke när jag är 26 hyr snyggt e de?" och paranoid som en langare inser jag nog själv att om jag fortsätter mitt gruvarbete i dag kan det lätt sluta med infarkt och en klassisk Harlen Maguire avslutning (Maguire är då alltså Jude Laws hyggligt snedvridna rollkaraktär i en av mina favoritfilmer Road to perdition, om du som jag tycker att Jude Law är en av jordens snyggaste män och gillar hans filmer så se den här där Jude spelar en biroll som helt vrickad yrkesmördare vars stora passion är att ta foton på döda människor, helt fantastiskt snygg film ur alla vinklar, platserna, miljöerna och framför allt kläderna) rätt ner på knä, händerna efter sidorna och hakan rätt i golvet.
Annars föll bitarna ganska bra som planerat, efter jobbet i Lördags åkte jag och snake ut till Cissi för en liten final night out innan Jacob sticker till Åre (gottegris), vi drack champagne och sprit, blev dragna, åkte in till stan, dansade till 5, köpte burgare och avslutade med att paja en ketchup över hela mig själv, i tunnelbanan trodde folk att jag kom direkt från bilbomben, grymt bra kväll.
På söndagen försökte man skrapa ihop sig själv och vidta åtgärder i tvättstugan, tvättstugan är luriga grejer helt klart. På kvällen kuskade jag med Fille till Cosmopol och vi kastade oss in i en turnering, jag hade bra flyt, 80 pers va inblandade och både jag och herr Näsman hankade oss fram, till slut ställde jag mot mister river (en jävligt lökig hårdrockare, totalt layd back va han, riktigt skön) och fick lämna som 11:te gubbe, Fille åkte efter mig på 10:de så vi skötte oss ganska snyggt.
Måndagen hade Seka provning, vi körde vita söta och jag va nära att kasta upp vid ett par tillfällen, ett gott råd, tjafsa aldrig med en ankpaté, det va det vidrigaste jag stoppat i mig någonsin, kändes som att tafsa på ett bilbatteri, en rejäl shock rätt i hjärtat och ryggraden.
...nu ska jag sova ett par timmar innan Blomman och Adam kommer hem, sista kvällen i Mörby, vi ska spackla något hörn och städa köket bara så kastar Ribban tillbaka våran deposition yippi! 
...Vi tänkte avsluta, eller i alla fall hedra våran tid som Danderyds två felande länkar med pizza från Deli och kanske fäller man en tår eller två, någon kanske drar en dikt som han eller hon skrivit eller något avslutningstal, den som lever...
Det är förresten konstigt att man inte tröttnar på Aviciis, den är över allt den bromance, man gillar ju videon och jag kan se lite av mig själv i den prästen faktiskt. Jag har den som väckarklocka också, det gör det nästan behagligt att vakna, jag har skärt (skurit jag vet) den så att den börjar precis vid ecotunneln och bongoklappningarna, gör det på dirken du med, awesome, Adjö!  
Far out .

Far out - Even if it's going wrong


Man ligger på i hundra nittio does days, har bara några dagar kvar nu i överklassidyllen Danderyd innan Ribban kickar mig och blomman in till storstaden på allvar, Faykin till Söders höjder och mig till Sigtunagatan inne i Vasan, och även fast det är det som vi båda gått och väntat på så har Soltorpet satt sina spår helt klart, det har absolut bjudits på några oförglömliga glansdagar och en liten touch av vemod så klart, tack Deli för allt.  
Försöker lägga pusslet riktigt och få alla bitar i ramen och det ser fan i mej ut som om det går i lås, Phille bluedriver kör mina prylar i morgon fast jag hänger nog kvar kontraktstiden ut i Mörby.
Annars rullar allt på i en jäkligt skön anda, nere i gruvan kan man ta på stämningen så det är med stor sorg i hjärtat som Jali snake kastar in den blå handduken nu till helgen, lägger pinnen på axeln och styr kosan mot Åre och nordligare breddgrader, nästa år kommer jag med dej gosse.
Det lutar åt en champagnefest för snake på lördag och på söndan kuskar nog jag och phille-blue in på Royal och kör en turnering.
Måndagen kör Seja vinprovning och efter den blir det till att kasta sig i droskan in till stan och se matchen med pojkarna.
Mycket hand i hand nu och det är bra när det är hektiskt så man slipper tänka, hoppas att jag och Halvarsonen kan knyta ihop nyårsplanen också, vi lurar på att sticka till Düsseldorf och fira in två-lax-elva i espirit arena med 30 tusen andra idioter och sensation white, jag hoppas den grisen kryper in och är det någon som vill hoppa på tåget så är det bara till att hojta, det kommer ju så klart bli helt jävla kaos.
nix, någon timmes sömn nu så är man med i matchen i morgon.
Have a good one.
Be nice!

Far out - Maybe I don't really wanna know?


Far out -

01.24 ... jag är nog för trött för det här, borde sova men vafan, istället lyssnar jag igenom dom första 50 youtubeklippen som finns på oasis, fan man skulle vara star.
...undrar om någon kommer till mig i natt? fan så begie det är att sova själv...

Far out - Lilla lady

..allright allright så här läget, om man ska komma upp på sadeln igen kan man inte gå runt hela dagarna och lyssna på porcelain även fast det också kan vara jävligt skönt absolut.
...Nix det håller aldrig länge så är läget, det är bara att börja repa en ny platta och nu är det fan i mej Adams Ray som håller hov.
Svart, vitt och allt däremellan tycker jag nog är bättre än Vilja bli och ge mig en vecka så är det här albumet lika sönderlyssnat som en mamma är för en elvaåring.
Svart, Gryningspyromanen och jack in the box tycker jag speciellt mycket om men det bästa är helt lätt Lilla lady, så jävla fantastisk och jag tror jag lyssnat på den jag vet inte hur många gånger i rad.
...Fan jag vill också göra musik, det är bara att lyfta på plommonstopet och inse att han är en säker jävel den där Adams ray.
...Nix, nu måste jag kasta mig på tåget som går in till stan och hinna in till balance för att ge min klena gossekropp lite träning, mina två blåställsbröder Jake the snake och Phille the blue driver kommer över senare och glor Milanoderbyt efter det lutar det åt Cafe Opera - Pass på!  
Far out -

Hon hade drömmar om status och flärd
Men hon blev slav för sitt eget begär
Hon vet inte vad hon känner för
Lågan slocknar utan tändstickor
Du är bäst nu men du var bättre förr
.....

Far out -

...Jag är ledsen Andreas, det verkar tyvär inte som om det blir något inlägg den här gången. 
Egentligen vet jag inte varför jag skriver alls? Antar att det känns bättre då.
Så var hon borta, ute ur mitt liv, och historien upprepar sig, med den lilla detaljen att det va mer på riktigt än det någonsin varit, det känns, det känns tomt, och det gör ont så in i helvete, vart kommer alla tårar från..?
...Nu kan jag verkligen sitta här med min jävla frihet som jag alltid värderat högre en livet.
Jag har aldrig varit bra på att räkna, det har jag inte men den här ekvationen finns det alltid bara ett svar på, du älskar någon, någon älskar inte dej.
Men vem fan är jag, som om jag vet vad kärlek är, vad vet jag om att älska någon? Fast fan vad det kändes bra, jag trodde nog att jag kanske hade det..
Jag vet också att jag aldrig någonsin varit nöjd, alltid vetat åt vilket håll det skulle kuska så var den här gången annorlunda, den ända gång jag på riktigt trott att det kunde hända, då fick jag det tillbaka.
Jag vet det va naivt, att det är över igen och att jag nog aldrig kommer kunna hålla den där fjärilen som människor som är lite olyckligare än andra pratar om.
Så jag antar att det bara återstår minnen nu, det känns oändligt att tänka på det, jag undrar om vi någonsin kommer ses igen..? 
Jag vet att ingen människa kan vara ledsen hela livet, fast... nu känns det i mig.
Jag är glad för vad vi hade, jag hade gärna haft det längre för att se om jag faktiskt upptäckt det där som alla sjunger om, fast jag vet att det är över och att det kommer ta lång tid innan det händer igen, om det gör det? om jag vill att det ska göra det? jag tror inte det längre, slutet är aldrig värt det...
Jag måste sluta... du va fin, jag ville va hos dej, jag va lycklig, jag älskade dej, det gjorde jag, jag tog mig hela vägen fram....