Far out - Tack Gaoupfan


Tillbaka i verkligheten
igen, ganska vemodigt, slut på det roliga, vad ska man göra nu? Make a livin I guess. Nä men vardagen lär ju rulla på, man sitter i renässanssoffan, lite apatisk med tom blick och småler lite och vill tillbaka till det som varit.
Hemresan gick smärtfritt, vi fick åka buss från Åre till Östersund men det va allt, jag och blomman spelar 30 omgångar vänd10a, det slutar 15 lik och både jag och blomman kollar dödligt less på varandra och undrar hur i helvete någon av oss någonsin kunde bli myndiförklarad? (Fast båda vet att vi älskar det - tugget) .
Ööörk vad lökigt allt känns.
Funderar riktigt seriöst på att flytta upp i November och hörde mig för lite om möjligheter till kneg osv och det såg inte alls hopplöst ut, faktum är att det såg riktigt ljust ut - sweet .
...Vi kom upp på Onsdag eftermiddag och drog igång direkt med dippan på kvällen, Lazee och Promoe körde och alla gick igång på mammas gata och Calling out och sedan var allt igång.
Efter det är Lördagen, Fre och Söndagen ett stycke legendarisk historia, utgången med Mike Lybäck på Fredagen finns det inte ord för och åknigen på Söndagen finns det massa ord för men ni fattar själva.
...Det finns en man, en nyckel till allt, han är lite utav våran pappa, utan honom blir det inte ens vatten och bröd, ett sjukt stort bamsekram till dej Gaoupen, tack för festen. 
Blev dåligt med bilder, beror mycket på att kameran gick senaste Åre resan, men fan, när det är magi kan man ju inte joddla runt med massa stativ, svarta paraplyer och grejer heller.
Träning i kväll, efter det Stade Gerland och Lyons retur.
Nu, skavlan och dagens dos av Cheryl cole.

Far out -

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback