Far out - Ma va bena... vinceremo insieme!


...På väg hem, vi bor inlindade i golfbanan, jag och Fejen, jag gillar det här stället som fan, när man går hem längst golfbanan står där överklassungarna på tee i sina råsa kortbraxor, slimmade rufs rufs och pikéshortor med stora amerikanska loggor på bröstet och drivar ut, jag gillar det som fan, allt är snyggt och rikt och vad jag menar är att jag gillar att vara bonden mitt i det hela, jag är mitt i allt och skulle aldrig i världen vilja ha något av det, men att bo och jobba mitt i det är sweet...
...Då är veckan slut, sex dagar djupt nere i gruvan, jag har varit sjuk hela veckan så guldet har varit extra tungt att hacka ur men med dem bina jag jobbar med kan man hämta en sjuk power, alla är fantastiska och har varit från dag ett jag började, vi är svetsade nu och jag kan bara säga tack som fan och PAZZA AMALA STEEN! 
...Jobbet i all ära men nu är det dax att bli lite människa igen, jag Fejen och Fejens bror Mats tar några flaskor rosé och sticker till klipporna vid vattnet, alla som vill, häng på för fan, vi kör rosé för att vi tycker det är gott och inte för att det är tok överhypat här i huvudstaden. (dra åt helvete vad rosé det säljs i gruvan, hemmafruarna älskar det och jag flörtar så klart lite extra med alla välbevarade mammor i converse) 
Kvällen kommer rakt ut bli ett firande över mina 15 lakan som jag plockar hem på toppen, sedan blir det nog en hel del renässanshäng, äppelrör, (jag vet att du gillar det bondenVM tugg och när man nått till den bästa av nivåer kommer jag bestämt hävda att Sydkorea har goda chanser att nå semifinal och Fejen kommer vänta i drygt 3 sekunder, snegla lite och bjuda på ett Jj-a det har dom, och så svarar jag Ne-j det har dom fan inte också fortsätter det, och ja Fejen du har helt rätt, hur gick det egentligen till när myndigheten förklarade oss fria? Analysen är hygligt glasklar, ordinerad sluten avdelning inne på hispan med dubbla tvångströjor... Ni kommer ändå aldrig åt oss!  
...just det, kolla in videon. Jag är glad över att det äntligen hände, helt stört bra och bättre än man vågat hoppas på, jag ber dock för att det inte är över med den tuffa alliansen, det vore sorgligt om det slutade med the last dance.
Come whit me - from the place they call reality   

Thanks for reading - have a good one!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback